In 10 stappen naar een toekomstbestendige organisatie!

 
 

Leiderschap

Bij de transformatie naar een waardegedreven digitale organisatie is leiderschap een cruciale factor. Het begint allemaal bij jou als leider; pak jij de handschoen op en neem je het voortouw?
 
 

Start vandaag

Veel ontwikkelingen wereldwijd vandaag de dag vragen om een andere aanpak om organisatiedoelen te behalen en continuïteit te waarborgen. Waarom niet vandaag al starten?
 

Tijdperk van Agile

Stephen Denning, voormalig directeur van de Wereldbank, stelt in zin boek ‘Het tijdperk van Agile’ dat hele wereld agile wordt. Als je niet voortdurend kunt inspelen op de veranderingen van morgen ben je als organisatie voordat je het weet van gisteren. Als er meerdere grote denkers en doeners wereldwijd deze transformatie beschrijven, dan kun je als organisatie gewoon niet achterblijven.
 
 

10 Stappenplan

Mijn klanten adviseer ik een tien-stappen-plan als leidraad voor succesvolle digitale transities. Uit ervaring weet ik dat wanneer deze stappen zorgvuldig en consequent worden uitgevoerd de kans op succes meer dan reëel is. De stappen zijn in een logische volgorde beschreven, maar soms zullen stappen in de praktijk parallel of in een aangepaste volgorde aan bod komen.
 

Meer weten? Download hier nu het volledige whitepaper:

In tien stappen naar een toekomstbestendige organisatie!

 
“David is een uitstekend mentor. Zijn uitleg over de veranderende wereld en de goede voorbeelden daarvan hebben mijn ogen geopend. Hierdoor heb ik recent een nieuwe richting ingezet in mijn carrière.”
Fantastisch, die authentieke drive om Agile te bevorderen. Scherp, prikkelend, altijd de positieve kant zien en benadrukken. En altijd een stap verder willen. Vaak zelfs een sprong. Precies wat ik en mijn bedrijf nodig had en heeft. Fijn dat je ons geholpen hebt, David! Dankjewel.”
David heeft mij in mijn rol van Product Owner geholpen om op mijn afdeling de transitie door te maken naar BusDevOps werken. In zijn rol als Agile Coach was hij van grote waarde voor mij en mijn teams. Met coaching over Scrum en de ontwikkeling van een Agile mindset zijn de teams snel gegroeid in volwassenheidsniveau.”
 
 

Wil je nu aan de slag met de transitie naar een waardegedreven organisatie?