"In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden." - Albert Einstein

De 'inloopsessies/workshops' over Agility waren een succes, want hebben veel positieve impact gehad op de verdere ontwikkeling van de Agile mindset.”
(Scrum Master – Verzekeringsbranche)
Top hoe je doorlopend blijft zoeken naar manieren om teams en organisatie uit te dagen om continu te verbeteren. Je docerende vaardigheden zijn prima, je kunt goed uitleggen hoe iets werkt.”
(Manager – Verzekeringsbranche)
 
 
De manier en vasthoudendheid waarmee David experimenten promoot waardeer ik. Hij is goed in het uitdagen/prikkelen op het gebied van Agility. Ook het management heeft hij met succes uitgedaagd om aan de slag te gaan met hun eigen Agility.”
(Scrum Master – Verzekeringsbranche)
Door de verschillende gesprekken die David met mijn team en mij heeft gevoerd, nemen we meer verantwoordelijkheid voor onze producten en hebben we beter zicht en focus op klantwaarde.”
(Ontwikkelaar – Verzekeringsbranche)
 
Lesgeven gaat David goed af, hij gaf diverse workshops. Daarbij bewaarde hij goed de rust en was alles prettig gefaciliteerd.”
(Chief Product Owner – Verzekeringsbranche)
 
De 'inloopsessies/workshops' over Agility waren een succes, want ze hebben veel positieve impact gehad op de verdere ontwikkeling van de Agile mindset.”
(Scrum Master – Verzekeringsbranche)
 
 
Jij straalt de volledige bezieling van Agility uit. Je enthousiasme voor Agile werken, werkt bij mij aanstekelijk en heeft me geïnspireerd.”
(Ontwikkelaar – Verzekeringsbranche)
David is iemand met een zeer hoge mate van authenticiteit, hij is naast een grote kennisbron ook een energieke aanwezigheid.”
(Agile Coach – Verzekeringsbranche)
 
Je bent zeer bevlogen, je hebt Agility als het ware doorleeft en je hebt visie, dat is erg bijzonder, daar zit je kracht. Daarmee zul je bij andere organisaties verschil maken.”
(Vakgroepmanager – Rijksoverheid)
David maakt indruk met zijn grote passie, drive en geloof in de Agile ontwikkelingen.”
(Product Owner Agile organisatiebrede transitie – Verzekeringsbranche)
 
 
Uiteraard is een (telefonisch) gesprek mogelijk om specifieke persoonlijke vraagstukken te bespreken. Graag beantwoord ik eventuele vragen en verneem graag waarmee ik je van dienst kan zijn.
Alvast hartelijk dank voor je interesse, ik kijk uit naar een goed gesprek.